ЗАЕДНО НА ПАТОТ ДО УСПЕХОТ

 

СООПШТЕНИЕ

ПОЧИТУВАНИ РОДИТЕЛИ И УЧЕНИЦИ !

ВЕ ИЗВЕСТУВАМЕ ДЕКА 06.04.2018год (Велики петок) и

09.04.2018-ВТОР ДЕН ВЕЛИГДЕН (понеделник)

СЕ НЕРАБОТНИ ДЕНОВИ И НЕМА ДА СЕ ОДРЖУВА НАСТАВА.

УЧИЛИШТЕТО ВИ ПОСАКУВА УБАВИ ПРАЗНИЧНИ ДЕНОВИ !