ЗАЕДНО НА ПАТОТ ДО УСПЕХОТ

Едукативен училишен караван

    Учениците од VI б учествуваа на едукативен училишен караван во соработка со здруженијата,,Баланс МК„  и „Алгерија „ за превенција на дијабетесот кај децата.Заедничката активност -спортски игри и квиз се одржа во спортската сала Борис Трајковски.

Мултимедија: 
Активности: