ЗАЕДНО НА ПАТОТ ДО УСПЕХОТ

Наградени ученици од одделенска настава

Наградени ученици на конкурсот за изработка на хартиени новогодишни честитки од одделенска настава:

I место Теона Арсовка IIа
II место Ема Миовска IVа
III место Стефан Петров IIб
Мултимедија: 
Активности: