ЗАЕДНО НА ПАТОТ ДО УСПЕХОТ

Наградени ученици од предметна настава

Наградени ученици на конкурсот за хартиени новогодишни честитки од предметна настава:

I место Марија Ѓурановиќ VIIа
II место Надица Арсовска VIIа
III место Надица Ангеловска IXб
Мултимедија: 
Активности: