ЗАЕДНО НА ПАТОТ ДО УСПЕХОТ

еТвининг обука

еТвининг обука која нуди платформа за вработените (наставниците, директорите, библиотекари, итн) кои работат во училиште, во било која од европските земји кои се вклучени, за да комуницираат, соработуваат, работат на развој на проекти, да споделуваат и на кратко, да се чувствуваат и да бидат дел од највозбудливата европска заедница, наменета за учење и поучување (27.12.2016 година).

Мултимедија: 
Активности: