ЗАЕДНО НА ПАТОТ ДО УСПЕХОТ

Патронат на ООУ “Григор Прличев”

На 24.03.2017, ООУ „Григор Прличев“ го прослави својот 53 – ти патронен празник.
По повод празникот на училиштето, учениците со своите наставници по одделни предмети направија презентација, во која се претставија стекнатите знаења и нивната креативност.
Мултимедија: 
Активности: