ЗАЕДНО НА ПАТОТ ДО УСПЕХОТ

Саем на книга

На 06 април 2017 година, триесет и еден ученик од шесто до девето одделение го посетија Саемот на книга заедно со наставниците Фросина Димитровска, Татјана Гочкова - Силјаноска и Љупчо Јордановски.
Беа посетени штандовите на сите издавачки куќи кои беа присутни во две хали на саемот. Учениците го збогатија личниот фонд на книги по сопствен избор и желба.
Мултимедија: 
Активности: