ЗАЕДНО НА ПАТОТ ДО УСПЕХОТ

Посета на МОБ

На 16.05.2017г., ученици од осмо и девето одделение од нашето училиште во придружба на наставникот по музичко образование Лазе Стерјовски, наставничката по англиски јазик Фросина Димитровска и педагогот Александра Цветковска го проследија мјузиклот во чест на Тоше Проески - "Тајно моја" во Македонската Опера и Балет.

Активности: