ЗАЕДНО НА ПАТОТ ДО УСПЕХОТ

Обединети против насилството

На ден 15.05.2019 год. во Домот на културата "Димитар Влахов“ во Автокоманда се одржа креативна работилница "Обединети против насилството“, како дел од проектот "Заедниците против насилниот екстремизам“.

Работилницата е дел од заедничките заложби на на ЦИВИЛ, основните и средните училишта од Гази Баба, локалната самоуправа и полицијата за јакнење на јавната свест и граѓанска едукација на локално ниво против насилниот екстремизам.

На работилницата учествуваа ученичките Мила Неданоска и Ирина Петровска од VIIIa одделение и училишниот педагог Елена Т. Максимовска.

Мултимедија: 
Активности: