ЗАЕДНО НА ПАТОТ ДО УСПЕХОТ

Најнови вести

ТРАДИЦИОНАЛНА ВЕЛОСИПЕДСКА ТРКА ПОДИГАЊЕ НА ТРЕТО ЗЕЛЕНО ЗНАМЕ Одржана на 22.04 2019 - понеделник Традиционалната...
22 Април 2019
ТРАДИЦИОНАЛНА ВЕЛОСИПЕДСКА ТРКА ПОДИГАЊЕ НА ТРЕТО ЗЕЛЕНО ЗНАМЕ Одржана на 22.04 2019 - понеделник Традиционалната...
22 Април 2019
ТРАДИЦИОНАЛНА ВЕЛОСИПЕДСКА ТРКА ПОДИГАЊЕ НА ТРЕТО ЗЕЛЕНО ЗНАМЕ Одржана на 22.04 2019 - понеделник Традиционалната...
22 Април 2019
На 28.03.2019 година се одржа прослава по повод патрониот празник на училиштето под мотото: ,,Корените и традицијата столб...
5 Април 2019
Како и секоја година, така и оваа, традиционално ја одбележавме "Априлијада" 2019. ООУ "Григор Прличев", е...
1 Април 2019
Како и секоја година, така и оваа, традиционално ја одбележавме "Априлијада" 2019. ООУ "Григор Прличев", е...
1 Април 2019
Како и секоја година, така и оваа, традиционално ја одбележавме "Априлијада" 2019. ООУ "Григор Прличев", е најубавото...
1 Април 2019
Како и секоја година, така и оваа, традиционално ја одбележавме "Априлијада" 2019. ООУ "Григор Прличев", е најубавото...
1 Април 2019
Одржан на 27 март 2019 - среда
Ликовниот хепенинг се одржа по повод одбележувањето на патрониот празник на...
27 Март 2019
Одржан на 26 март 2019 - вторник
Ликовниот хепенинг се одржа по повод одбележувањето на патрониот празник на...
26 Март 2019