ЗАЕДНО НА ПАТОТ ДО УСПЕХОТ

Настани

Државен натпревар по природни науки

Натпревари и награди по биологија и хемија

24 Мај - Ден на сесловенските просветители Св. Кирил и Методиј

5 мај - ден на македонскиот јазик

Прославување на патронен празник

Месец посветен на нашиот Патрон Григор Прличев - VII-б

Месец посветен на нашиот Патрон Григор Прличев - VIIIб одд.

Страници