ЗАЕДНО НА ПАТОТ ДО УСПЕХОТ

Посети

Предновогодишен концерт „Дружбата продолжува“

Саем на книгата 2022 година

„ПЕТАР ПАН“ – БАЛЕТСКА ДЕТСКА ПРЕТСТАВА

Општински натпревар по географија

Посета на мелничко - пекарскиот комплекс „Фурна Диме“

Еднодневна прошетка до Парк шума Гази Баба

Екскурзија во Лешочки манастир

Посета од амбасадорот на Република Италија

Љубопитниот Тоби и тајната на планетата Земја

Посета на „Калинка“ - 2

Страници