Предновогодишен концерт „Дружбата продолжува“

Посета на Предновогодишниот концерт со омилените ТВ ликови на децата од серијата 5+Трчај Петко. Следење на РОК КОНЦЕРТ 5+БЕНД и „Дружбата продолжува“. Концертот „Дружбата продолжува“ е производ од заедничката соработка меѓу НУ МНТ и ОХО продукцијата.

Активности: