Завршен настан на Проектот на УСАИД

Завршен настан на Проектот на УСАИД за меѓуетничка интеграција на младите во образованието, реализиран од страна на Македонски центар за граѓанско образование (МЦГО) во соработка со Младински образовен форум (МОФ). Настанот се одржа на 21 септември 2022 г. (среда) од 11:00 до 12:30 часот, во Хотел Александар Палас, Скопје.