13 НОЕМВРИ - ДЕН НА ОСЛОБОДУВАЊЕТО НА ГРАД СКОПЈЕ

Скопје го слави својот ден. На едно место, Скопје ги има збрано и ги слави истакантите личности од македонската историја и култура. Учениците им оддадоа почит преку читање подготвени реферати и литературни творби. Активноста се реализираше под менторство на наставничките Лорета Станковиќ и Татјана Силјаноска-Гочкова.

Видеата можете да ги погледнете на следниот линк:

Активности: