Посета во ТВ СОНЦЕ

Од идеја до реализација! Како се создава една новинарска вест! Кој е патот на ТВ емисијата да стигне до крајниот корисник.
Етапите, убавините и предизвиците со кои се соочува еден новинар се тема на денешната посета во ТВ СОНЦЕ.
Во улога на домаќин е новинарката и поетеса Викторија Петровска. Благодарност до Петровска, до уредникот и сите вработени за креативната посета и гостопримство.
Активноста ја предводеше наставник Елена Тасевска.

 

Активности: