Општинско/регионалниот натпревар по информатика

Нашиот ученик Саша Исјановски од IX-а одделение, на 11.03.2023 учествуваше на општинско/регионалниот натпревар по информатика кој се одржа на ФИНКИ и обезбеди учество на државниот натпревар по информатика кој ќе се одржи од 24 до 26 март 2023 година.

Честитки за Саша и менторот Филип Ацевски.


 

Активности: