Општински натпревар по природни науки

На Општинскиот натпревар по природни науки  одржан  на 10.03.2023 година  учествуваа 15 ученици од  IV, V и  VI  одделение од нашето училиште.
Сите ученици освоија награди и пласман на регионалниот натпревар по природни науки.


Р. бр.
Ученик
Одд.
Ментор
Награда
1.
Илина Рулеска
IV б
Ива Количев
I награда
2.
Нина Стојаноска
V б
Даниела Денковска
I награда
3.
Михаил Костиќ
V a
Даниела Денковска
I награда
4.
Марика Петковска
V a
Даниела Денковска
I награда
 
 
 
 
 
5.
Калина Кузманоски
V б
Даниела Денковска
II награда
6.
Михаил Крстиќ
V б
Даниела Денковска
II награда
7.
Петар Прпоски
V a
Даниела Денковска
II награда
8.
Деница  Апостоловска
IV б
Ива Количев
II награда
 
 
 
 
 
9.
Венко Јаневски
V a
Даниела Денковска
III награда
10.
Јосиф Теменугов
V б
Даниела Денковска
III награда
11.
Лара Ристовска
IV б
Ива Количев
III награда
12.
Ева Кољачкова
VI б
Љубинка Стоименова
III награда
13.
Бисера Лозановска
V б
Даниела Денковска
III награда
14.
Андреа Видовска
VI б
Љубинка Стоименова
III награда
15.
Мила Лазаревска
VI б
Љубинка Стоименова
III награда

Честитки за освоениот успех на сите учесници и ментори и многу успех на регионалниот натпревар.

 
Активности: