Посета во црквата Св.Спас

На 20.03.2023година учениците од 7-а одделение заедно со предметниот наставник по предметот нашата татковина Тоше Столески и педагогот Елена Т. Максимовска беа на посета во црквата Св.Спас во старата скопска чаршија. Учениците го посетија гробот и музејот посветен на нашиот великан и револуционер Гоце Делчев.


 

Активности: