Концерт во Македонска Филхармонија

На 29.05.2023 година, ученици од 8мо одделение заедно со предметниот наставник Елена Владева Апостолов, придружувана од класниот раководител Лорета Станковиќ, беа во Македонската Филхармонија на концерт на камерниот оркестар "Ајга" со специјален гостин солистот на виолина од Германија Кирил Трусов, како дел од Деновите на македонска музика.


 

Активности: