Полуматуранти

Драги наши полуматуранти,
Ви го честитаме успешното завршување на оваа важна фаза од вашето образование.
Завршувањето на основното образование е значаен момент во животот за секој од вас.
Тоа значи дека сте пораснале и сте се развивале како млади поединци со уникатни таленти и способности.
Секој од вас има потенцијал да постигне големи работи и да го промени светот околу себе.
Вашата посветеност и работа заслужуваат бескрајно восхитување и признание.
Сега, кога преминувате на следната фаза од вашето образование запомнете дека клучот за успехот е во вас.
Не плашете се да се соочите со предизвиците, стремете се кон височините, трудете се да ги остварите вашите соништа.
Запомнете, вие сте иднината и вие имате моќ да го промените светот.
Сите ние веруваме во вас и вашите способности.
Нашето училиште секогаш ќе биде ваш дом и ние ќе бидеме тука да ве поддржиме на вашето идно патување.
Ви посакуваме многу среќа и успех во сè што претстои!

Фотографиите можете да ги погледнете на следниот линк:


 

Активности: