Честитики за Каја Хоџиќ

Честитики за ученичката Каја Хоџиќ од VIIIб одд. која е меѓу наградените ученици на литературниот дел на конкурсот „Читањето е супермоќ“, во организација на издавачката куќа „Арс Ламина“. Ментор: Татјана Силјаноска-Гочкова.


 

Активности: