Првенците на генерација заминаа, а награди уште ни пристигнуваат!

Чест ни е да ве известиме дека Саша Исјановски е меѓу наградените ученици на литературниот дел на конкурсот „Читањето е супер моќ“, во организација на издавачката куќа „Арс Ламина“ под менторство на наставник: Елена Тасевска.


 

Активности: