ТРЕТИ НОЕМВРИ, ДЕНОТ НА ОПШТИНА ГАЗИ БАБА

Утрово во Општина Гази Баба се одржа церемонија на свечено подигање на знамето на Република Македонија, знамето на општина Гази Баба и знамето на Европската Унија.

На церемонијата присуствуваа и учениците од нашето училиште.


 

Активности: