"ГРАДОТ УБАВ..."

Со посета на значајните знаменитости се сеќаваме на минатото и се радуваме на сегашноста во слободно и урбано Скопје.
 Третоодделенците со голема љубопитност ги разгледуваа спомениците и објектите во градот, кои ни сведочат за нашето минато, нашата богато културно и историско наследство.
Честит 13 Ноември, Ден на ослободувањето на Скопје.

 
Активности: