Регионален натпревар по географија

На 16.03.2024 година се одржа регионалниот натпревар по географија за ученици од 7 до 9 одделение.
На натпреварот под менторство на наставникот Тоше Столески од нашето училиште учествуваа следниве ученици: Јана Поповска и Елена Таневска од 8-а одделение и ученикот Михаил Цветкоски од 9-а одделение кои ги постигнаа следниве резултати:
- Елена Таневска 1 место
- Јана Поповска 2 место
- Михаил Цветкоски 3 место
Честитки за наставникот и учениците

 

Активности: