Регионален натпревар по математика

На регионалниот натпревар по математика одржан на 2.3.2024 учествуваа 20 ученици од нашето училиште.
Учениците Марика Петковска и Михаил Костиќ обезбедија учество на државниот натпревар по математика кој ќе се одржи на 11.5.2024.
Честитки до сите ученици и нивните ментори и многу успех на државниот натпревар.


 

Активности: