ЗАЕДНО НА ПАТОТ ДО УСПЕХОТ

Кино „Милениум“

Посета на кино „Милениум“ - следење на анимираниот филм „Штрумфови 2“ - 18.10.2013 година.

Мултимедија: 
Активности: