ЗАЕДНО НА ПАТОТ ДО УСПЕХОТ

Државен натпревар по природни науки

Постигнати резултати на Државниот натпревар по природни науки

На ден 28.05.2022 год.( сабота) се одржа Државниот натпревар по природни науки на Природно- математичкиот факултет на кој учествуваа учениците од IV a и  IV б одделение и постигнаа одлични резултати:

IV a одделение, ментор: Благица Секуловска

Михаил Костиќ -1 награда

Венко Јаневски -пофалница

IV б одделение, ментор: Светлана Николовска

Михаил Крстиќ -2 награда

Нина Стојаноска -3 награда

Калина Кузманоски -3 награда

Дарјан Здравковски - пофалница

Честитки до учениците и менторите  и многу успеси во иднина!

Активности: