ПОКАНА

Почитувани родители,

Новогодишната магија во нашето училиште продолжува.

По тој повод ве покануваме на 28.12.2022 год. (среда) во 16 часот во училишниот хол на новогодишна забава, подготвена од нашите вредни ученици и наставници.

Ве очекуваме!