Соопштение

Пријава за упис на првачиња:

 

Известување за стоматолошки преглед за идните првачиња

ПОТВРДИТЕ за упис на првачиња од СТОМАТОЛОГ може да ги подигнете и од амбулантата во Автокоманда. Работат со закажување на стоматолошки преглед на детето на следниов телефонски број 02/3172-926. Задолжително со себе да си понесете здравствени легитимации.