Најнови вести

На 21.09.2023 година, ученици од 9-то и 8-мо одделение заедно со предметниот наставник по Музичко образование Елена...

22 Септември 2023

Чест ни е да ве известиме дека Саша Исјановски е меѓу наградените ученици на литературниот дел на конкурсот „Читањето е...

16 Јуни 2023

Честитики за ученичката Каја Хоџиќ од VIIIб одд. која е меѓу наградените ученици на литературниот дел на конкурсот „...

16 Јуни 2023

Ученици со континуиран одличен успех и примерно поведение.

Првенец на генерација Саша Исјановски


 ...

14 Јуни 2023

Драги наши полуматуранти,
Ви го честитаме успешното завршување на оваа важна фаза од вашето образование.
...

14 Јуни 2023

Слободно време во продолжен престој. Самостојна работа со конструкторски елементи.

Одделенски наставник - Драган...

13 Јуни 2023

Реализирана работилница на тема: „Моќта на читањето“
Подарени 100 примероци од книги за ученици и прирачници за...

9 Јуни 2023

На 31.05.2023 беше реализирана еднодневна наставно-научна екскурзија во манастирскиот комплекс Лешок за учениците од 3...

7 Јуни 2023

Учениците од 1б одделение заедно со одделенската наставничка Пандорка Јовчевска на час во природа.


 

6 Јуни 2023

Во Меморијалниот центар на холокаустот бевме дел од завршната манифестација од проектот „Холокаустот низ призмата на...

1 Јуни 2023